főoldal // megoldásaink // tanácsadás

Tanácsadás

A pontos célok megléte fontos; az elérésükhöz szükséges eszközök ismerete pedig elengedhetetlen. Mi abban segítjük ügyfeleinket, hogy meghatározzuk a céljaik eléréséhez szükséges megoldásokat, lépésről-lépésre megtervezzük a hozzájuk vezető utat, és végigkísérjük őket a folyamat összes szakaszán a tökéletes megvalósítás érdekében.

Stratégiaalkotás

Fontos tisztában lennünk megrendelőink céljaival, erőforrásaival, technológiai adottságaival és - nem utolsó sorban - az adott piaci szektor szereplőivel, mert csak így tudunk személyre szóló és eredményes koncepciót kidolgozni. Ezért minden munkánkat egy átfogó interjúval és konkurenciaelemzéssel kezdjük.

Az elemzések nagy szerepet játszanak a kitűzött célok elérésében. Segítségükkel meghatározhatjuk a vállalat lehetőségeit, illetve a versenytársak helyzetét, azok erősségét, valamint azt, hogy azok milyen módon és milyen eszközökkel vannak jelen az interneten. Ennek tudatában a vállalat profiljához illeszkedő, leghatékonyabb eszközöket választjuk ki, amelyek segítségével célirányosan és hatékonyan érheti el célközönségét.

Kommunikációs tanácsadás

Kinek? Mit? Hogyan? Lényegében ezekre a kérdésekre adunk választ, legyen szó egy site látogatottságának növeléséről, vagy egy új termék piacra való bevezetéséről.

Használhatósági tesztelés

A tervező gondolt valamit, a fejlesztő is gondolt valamit, de a felhasználók vajon ugyanazt gondolják? Ezt egyetlen módon tudhatjuk meg: megkérdezzük őket.

A használhatósági tesztelés során átlagos számítástechnikai ismerettel rendelkező internet-felhasználókat kérünk arra, hogy hajtsanak végre adott feladatokat a vizsgált oldalon. A kapott eredményeket kielemezve, javaslatot teszünk a felmerült usability hibák javítására, hogy egy könnyen átlátható struktúrával rendelkező, felhasználóbarát site-ot teremtsünk.