főoldal // megoldásaink // kommunikáció

Kommunikáció

Kommunikációs tervezés

Az elvárt célok, és a kommunikálni kívánt üzenet meghatározása után részletes tervet készítünk. Kiválasztjuk azokat a csatornákat, amelyek a legalkalmasabbak az üzenet célközönséghez való eljuttatásához, elkészítjük a szükséges kreatívokat és mindeközben figyelünk arra, hogy a rendelkezésre álló büdzséből a lehető legtöbbet hozzuk ki.

Kampánykezelés

A kiválasztott felületek megvásárlásában, a felületek kreatív kidolgozásában és azok kivitelezésében biztosítunk segítséget. A kampány indulása után munkánk nem ér véget; folyamatosan nyomon követjük a kampányokat, így bármikor lehetőségünk van a beavatkozásra és a további optimalizálásra.

A kampány lefutásával részletes elemzést készítünk az eredményekről. Úgy gondoljuk, akkor végeztük jól a munkánkat, ha az elvárt célok és az elért eredmények a lehető legközelebb vannak egymáshoz.

Keresőmarketing

Megkeresni azokat a felhasználókat, akik az adott termék, szolgáltatás iránt érdeklődnek, és úgy gondolkodni, ahogyan ők gondolkodnak, amikor az adott terméket, szolgáltatást keresik. Nagyon röviden ennyit jelent a keresőmarketing, de ennél jóval több az, ami mögötte van: megtalálni a releváns kulcsszavakat, elhelyezni azokat az oldal megfelelő részein, növelni a site-ra mutató linkek számát, úgy felépíteni az oldalszerkezetet, hogy a keresőrobotok is könnyen feltérképezhessék, és folyamatosan figyelni az oldal statisztikáit.

A sok munka meghozza gyümölcsét, ha mindent jól csináltunk, akkor hosszútávon biztosítottuk ügyfeleink oldalainak látogatottságát.